Online Diary Dunie Dolly ♥: alone

alone




Hi guys ! firstly , thankss jengah blog neh :') btw tengok gambar kat atas neh ? camtuu kodd perasan sekarang . kenapa bell sedih ? sebab Muhamad Saiful Mohamad Yazid nak tinggalkan bell :( tinggalkan untuk 6 bulan . pa , bila you cakap you nak pergi sumpahhh airmata neh terus jehh mengalir .
i tak tahu kenapa tetibe hati neh berat gila nak lepaskan u .


sorry time u ajak webcam tadi i mengelak :'/ i tak boleh nak tengok muka u nanti i sedih . sorry menangis depan u kat webcam . i tak boleh tahan airmata neh . 6bulan nanti kita tak webbie sayang . mesti u teringat time time kite webbie sama sama . i tak tahu camnee kalau i jumpa u esok . mungkin i try happy dengan u . tapi hati i ? esok kita snap gambar banyak banyak macam selalu kite buat kay ? rindu nak tengok u ikut i buat muka . 
i selalu berharap u selalu ada dengan i . tapi tak mungkin kodd .
takkan selalu nak berkepit jegg kan ? -,-' tapi memang kenyataan kite memang selalu berkepit .

tapi nanti rindu nak hang sama sama camnee ? nak suruh i tengok movie dengan sape ? siapa nak dengar menangis bila i rindu kat arwah nenek ? 
u jegg yang i adaaa . ok takpee i tunggu u ! yess ! i tunggu papa .
 u pergi sebab nak cari duit kan ? bukan cari perempuan lain pun . i memang suka fikir negatif  >.<  i juga yang suruh u cari kerja sebab nak married :') kan ? kan ? ehh -,-'tetibe cerita pasal kawin pulak . haha belum habis belajar dah gatal :D tapi memang pun nak kawin dengan u . tak salah kay berangan . sebab tuh salah satu impian orang :')  kahwin dengan cinta sejati sendiri siapa taknak kan ? auwmmm . i harap u tak berubah hati bila u pergi sane . ingat apa yang i pesan . i pun akan ingat apa yang u selalu pesan . ingat apa yang u janji . u jaga diri kay sayang ? u tamau curang curang tau . i hempok u guna bantal macam selalu i buat nanti :p ehh ? teringat :) rinduuuuuuuuuuuuunya nak buli sayang i neh . you , i tunggu u tau . i sayang u sangat sangat :/ sangat sangat kay . tak cakap pun u tahu kodd i sayang u camnee .
WALAU APA PUN JADI KAT I , I TETAP SAYANG U SAMPAI BILA BILA .
remember that . ayat asal cam nak mati jegg neh ? haha :')
ILOVEYOU PAPA .




        only you one stay in my heart . comel jeh buat muka :)
 
Segala yang tercatit di atas hak milik kekal Bella of Eybell (",)v